Toadette Captain Toad Treaure Tracker

Toadette Captain Toad Treaure Tracker
Toadette Captain Toad Treaure Tracker
Model: Toadette Captain Toad 20cm
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 17,95
Excl. BTW: € 14,83
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Toadette Captain Toad knuffel van 20cm.

Captain Toad is een personage die voor het eerst verschijnt in Super Mario Galaxy . Het is een rode Toad met een oversized rugzak en een koplamp, hij is de leider van de Toad Brigade , een groep van Padden die hulp biedt aan Mario in Super Mario Galaxy en Super Mario Galaxy 2 (in deze spellen, wordt hij de Toad Brigade Captain genoemd). Hij verschijnt vervolgens in Super Mario 3D wereld als een speelbaar personage in speciale levels genaamd The Adventures of Captain Toad .

Captain Toad krijgt zijn eigen hoofdrol in Captain Toad: Treasure Tracker , die draait om een verhaal van de hardwerkende Toad die een manier moet vinden om een enorme vogel te weerhouden van het wegnemen van zowel zijn schat als zijn vriendin Toadette.

In het spel bestuurt de speler Captain Toad of Toadette. Captain Toad draagt een zandkleurige outfit met rode sjaal, en een lamp op zijn voorhoofd. Toadette is tijdens het avontuur ontvoerd door Wingo, een grote blauwe vogel, die ook zijn ogen op de grote gouden ster heeft laten vallen. In het tweede hoofdstuk zijn de rollen omgedraaid en is Toad ontvoerd. Doel van het spel is om veilig door diverse obstakels in het veld te bewegen om de gouden ster aan het eind van het veld te bereiken.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

CaptchaTags: toadette, captain, kapitein, Toad, knuffel, super, mario, pluche
Categorieën
Powered By OpenCart
Vrienden van Mario © 2019