Super Sonic 30cm

Super Sonic 30cm
Model: Super-sonic-30cm
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 22,50
Excl. BTW: € 18,60
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Mooie Super Sonic knuffel van 30cm.

Sonic the Hedgehog is een fictief egeltje met felblauwe stekels en rode loopschoenen aan. Sonic werd ontworpen als de opvolger van Alex Kidd als mascotte van Sega, en als antwoord op Mario van Nintendo. Het personage kwam voor eerst voor in het gelijknamige platformspel dat op 23 juni 1991 voor het eerst verscheen op de Sega Mega Drive(Sega Genesis in Noord-Amerika). Inmiddels bestaat er een enorm succesvolle mediafranchiserondom dit personage.

 
Sonic belichaamt de wind. Hij leeft zijn leven zoals hij dat wil en maakt van zijn leven een serie van avonturen. Sonic haat onderdrukking en verdedigt derhalve altijd de vrijheid van zichzelf en anderen. Hoewel hij meestal een kalme persoonlijkheid heeft, heeft hij maar weinig geduld voor dingen die volgens hem te langzaam gaan. Sonic is van nature een waaghals, maar hij is wel eerlijk en loyaal tegenover zijn vrienden.
 
Indien hij een grote uitdaging aangaat, verandert zijn persoonlijkheid. Dan neemt hij het meer serieus.
 
Sonic staat vooral bekend om zijn enorme snelheid. Hij kan rennen met snelheden groter dan mach 1. Hij staat dan ook wel bekend als "het snelste levende wezen". Hij kan achteruit net zo hard lopen als vooruit.
 
Veel van Sonics overige vaardigheden zijn gebaseerd op het natuurlijke gedrag van egels. Zo kan Sonic zich oprollen tot een bal ter bescherming. Zijn primaire offensieve wapen is de Spin Attack, waarbij hij zich oprolt en al rollend op hoge snelheid zijn doelwit met zijn stekels schade toebrengt.
 
Indien Sonic zeven Chaos Emeralds bezit, kan hij een transformatie ondergaan tot Super Sonic. In deze vorm wordt zijn vacht goudkleurig, en nemen al zijn krachten enorm toe. Net als Shadow kan hij Chaos Control activeren. In de stripserie Sonic the Comic ondergaat Sonic bij de transformatie ook een grote persoonlijkheidsverandering. Zo wordt hij een stuk serieuzer en bozer.
 
Begin 2000 kreeg Sonic een nieuwere en sterkere aanval genaamd Homing Attack. Als dit gebruikt wordt, springt Sonic in de lucht, rolt zich op en schiet automatisch van vijand naar vijand.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

CaptchaTags: Sonic, super, Sonic the Hedgehog, knuffel, pluche
Categorieën
Powered By OpenCart
Vrienden van Mario © 2019