Knuckles 25cm

Knuckles 25cm
Knuckles 25cm
Model: Knuckles 25cm
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 17,95
Excl. BTW: € 14,83
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Mooie Knuckles knuffel van 25cm.

Zijn volledige naam luidt Knuckles the Echidna en het is een personage uit de computerspellenreeks Sonic the Hedgehog. Knuckles is een rode antropomorfe mierenegel met paarse ogen. Hij draagt altijd bokshandschoenen met punten erop.

Hij is de laatste van een stam mierenegels. Hij leidt een teruggetrokken bestaan op Angel Island, alwaar hij al sinds zijn geboorte de taak heeft om de Master Emerald, die macht heeft over de Chaos Emeralds, te bewaken. Door zijn eenzame levensstijl is Knuckles vaak erg onnozel en koppig, en verliest ook vaak zijn geduld. Zijn korte lontje maakt dat hij makkelijk te manipuleren is, iets wat vooral Dr. Eggman meer dan eens heeft gedaan.
 
Knuckles is zowel een vriend als vijand van Sonic. De twee hebben geregeld met elkaar gevochten, maar ook samengewerkt. Knuckles lijkt vooral jaloers te zijn op Sonic vanwege diens vrije levensstijl. Knuckels is goede vrienden met Amy en Tails. Zijn rivalen zijn Sonic, Storm en Rouge.
 
Knuckles is fysiek gezien een van de sterkste personages uit de Sonic-franchise. Zijn brute kracht is vaak gelijk aan Sonics snelheid. Voor Knuckles vormen zijn vuisten zijn primaire wapens. Hij kan met gemak stenen tot puin slaan. Daarnaast is hij bedreven in veel vechttechnieken. Als toevoeging aan zijn bokshandschoenen gebruikt hij soms ook metalen klauwen. Met zijn vuisten kan Knuckles zich tevens razendsnel ingraven.
 
Net als zijn voorouders en andere leden van zijn stam kan Knuckles de energie uit de Master Emerald beheersen. Tevens kan hij op grote afstand voelen waar de Emerald zich bevindt, ook als deze is opgesplitst in meerdere stukken.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

CaptchaTags: Knuckles, sonic, knuffel, 26cm, pluche
Categorieën
Powered By OpenCart
Vrienden van Mario © 2019