Lugia

Lugia
Model: Lugia-13cm
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 9,95
Excl. BTW: € 8,22
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Lugia knuffel van 13cm.

Lugia is een legendarische pokémon, van het type Psychisch/Vliegend (Psychic/Flying). Lugia kan wel wateraanvallen leren maar is zelf geen watertype pokémon. Ook kan hij Draak (Dragon) en Normaal (Normal) aanvallen leren.

Lugia staat ook bekend als een van de twee Tegen Pool Pokémon. De andere is Ho-Oh. Dit is, omdat ze allebei precies het tegenovergestelde zijn.

Mensen beweren hem gezien te hebben in stormachtige nachten. Hij heeft de kracht om een storm te bedaren. Men zegt dat hij de bewaker van de oceaan (Guardian Of The Sea) is. Er is een legende die vertelt dat hij in de dieptes van de oceaan leeft om zijn onoverwinnelijke krachten onder controle te houden. Hij zou met één vleugelslag hele steden kunnen vernielen en een 40 dagen durende storm kan veroorzaken. Hij zal alleen gewekt worden, als de elementen vuur, ijs en bliksem uit balans raken.

De film Pokémon 2: Op eigen kracht is Lugia's eigen film. De kwaadaardige Lawrence III heeft Moltres gevangen. Het evenwicht wordt verstoord. Meteen hierna probeert hij Zapdos te vangen. Ook dit lukt hem. Maar zijn ware doel is om de legendarische Lugia te vangen, de kroon op zijn collectie van gevangen Pokemon. Wanneer hij de derde vogel, Articuno, probeert te vangen, vangt hij per ongeluk Ash en zijn vrienden. Ze komen terecht in het vliegende fort van Lawrence III, waar de andere twee vogels zijn gevangen. Dan komt Articuno, die probeert de vogels te redden. Ash, zijn vrienden en Zapdos & Moltres ontsnappen, maar de vogels beginnen te vechten. Nu is het evenwicht volledig uit balans... Alleen Ash kan de balans weer terugbrengen, maar wel alleen met de hulp van Lugia. Zal dit lukken, of is de wereld verloren?

Ook speelt hij een grote rol in de aflevering Het Geheim Ontrafeld. Hierin ontmoeten Ash, Richie, en zijn vrienden Oliver. Hij heeft een kleine baby Lugia als vriendje. Dit was eigenlijk een geheim. Hier komt Team Rocket achter, en ze proberen Silver en haar moeder te stelen.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Powered By OpenCart
Vrienden van Mario © 2018