Bowser jr.

Bowser jr.
Bowser jr.
Model: Bowser jr. 18cm
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 12,95
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Bowser jr. knuffel van ongeveer 18cm.


Bowser Jr. (gehele naam: Prince Bowser Koopa Junior) is een personage uit de Super Mario-spellen van Nintendo. Bowser Jr. is het jongste kind van Bowser. Bowser Jr. wordt in de toekomst de troonopvolger van Bowser. De reden waarom Bowser hem verkiest boven de Koopalings is onduidelijk. In Super Mario Sunshine wordt Isle Delfino geteisterd door een crimineel die het hele eiland vol graffiti spuit.

De inwoners van Isle Delfino denken dat Mario erachter zit, maar het blijkt Shadow Mario te zijn. Na verloop van tijd komt Mario erachter dat Shadow Mario niemand minder dan Bowser Jr is. Na een lang gevecht met Mecha Bowser, onthult Bowser Jr. zijn echte identiteit. In Super M ario Sunsh ine is Bowser Jr. ervan overtuigd dat Princes s Peach zijn moeder is en dat zij is gekidnapt door de "slechte" Mario. Deze onzin is tegen hem verteld door zijn vader Bowser. Ondanks dat Mario de waarheid vertelt, gelooft Bowser Jr. hem niet en blijft hij zijn vader door wind en regen volgen. Bowser Jr. is de laatste jaren flink gegroeid. Ten tijde van Super Mario Sunshine was hij even groot als Mario, maar in Super Mario Galaxy is hij al groter dan Peach.

Het is maar de vraag wanneer hij groot genoeg is om de plannen van zijn vader over te nemen. Ook in New Super Mario Bros. en New Super Mario Bros. Wii verschijnt Bowser Jr. Daar wordt Peach niet door Bowser ontvoerd, maar Bowser Jr. doet het werk. In New Super Mario Bros. moet Mario hem in torens verslaan en in New Super Mario Bros. Wii moet Mario Bowser Jr. verslaan in het luchtschip. Daarin heeft Bowser Jr. Peach zitten en is van plan haar mee te nemen naar het kasteel van zi jn vader. In diverse spo rtspellen is Bowser Jr. te selecteren als personage. Bijvoor beeld in Mario Kart: Double Dash!! en Mario Power Tennis. Hij is een nieuwkomer in Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen. Bowser Junior is ongeveer 3-4 jaar oud en heeft een vrij komisch karakter. Zeurt vaak tot hij krijgt wat hij wil en is een onruststoker. Toch kunnen hij en zijn vader het goed met elkaar vinden. In New Super Mario Bros. Wii heeft hij zijn eigen Jr. Koopa Clown Car.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

CaptchaTags: Bowser jr, bowser, jr., pluche
Categorieën
Powered By OpenCart
Vrienden van Mario © 2020