Pokémon GO pet team Mystic, Valor en Instinct

Pokémon GO pet team Mystic, Valor en Instinct
Pokémon GO pet team Mystic, Valor en Instinct
Model: Pokémon-go-pet
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 4,95
Excl. BTW: € 4,09

Beschikbare opties:


* Pet keuze:


Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Mooie Pokémon GO pet van team Mystic, Valor of Instinct.

Vanaf level 5 dien je een team te kiezen in Pokémon GO.

De leider van Team Instinct (Geel) is Pokémon Master Spark. Een dromer en artiest die in contact staat met zijn gevoelens en op zichzelf vertrouwt. Hij gelooft dat de sleutel tot succes is ‘to trust your instincts’. Als jij op de talenten en capaciteiten van jouw Pokémon vertrouwt zul je battle na battle winnen! De mascotte is de Legendary Bird Pokémon Zapdos, die bliksem en elektriciteit kan geleiden.

De leider van Team Mystic (Blauw) is Blanche. Dit is het meest intellectuele team. Ze benaderen wedstrijden met kalmte en wijsheid. Ze bekijken hun Pokémon vanuit wetenschappelijk oogpunt. De mascotte is de Legendary Bird Pokémon Articuno. Deze heeft controle over kou.

De leider van Team Valor (Rood) is Candela. Dit team gaat voor macht en kracht. Ze willen hun Pokémon zo sterk mogelijk maken. Leden van dit team doen er alles aan om de sterkste ooit te worden! De mascotte is de Legendary Bird Pokémon Moltres. Moltres is een vuurpokémon.

Al vanaf het eerste moment ontstond er rivaliteit tussen de verschillende teams. Er zijn ontelbaar veel memes op internet te vinden die de eigenschappen van de verschillende teams belachelijk maken (behalve natuurlijk het team waar de maker van de meme bij zit). De makers van het spel zijn natuurlijk alleen maar blij met nóg meer publiciteit.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Powered By OpenCart
Vrienden van Mario © 2018